Sağlıklı Vücut

Sağlıklı Vücut

5 Ağustos 2010 Perşembe

Vücut Geliştirme Teknikleri

Vücut Geliştirme Teknikleri
Vücut Geliştirme Teknikleri

Vücut geliştirme hareketlerine bakmadan önce mutlaka doktorunuza giderek check-up olun. Doktorun yapacağı incelemeler sonucunda vücut geliştirmeye elverişliyseniz vücut geliştirme tekniklerini uygulamaya başlayabilirsiniz. Vücut geliştirmeye başlamadan önce vücut geliştirme videolarını izleyin. Böylelikle nasıl çalışacağınız hakkında temel bir fikriniz olur. İdmanlara başladığınız sırada çalıştırdığınız kasların sıralaması önemlidir. Eğer yanlış sırayı uygularsanız kaslarınız aşırı zorlamadan yırtılacaktır. Bu nedenden dolayı ilk geniş kaslarını çalıştırın.

Geniş kasları bacak, göğüs, sırt ve omuzlarda yer alır. Bu kaslarınızı fazla yormadan çalıştırdıktan sonra küçük kaslarına geçebilirsiniz. Biceps tekniği ile küçük kaslarınızı geliştirebilmeniz mümkündür. İnternet üzerindeki vücut geliştirme programlarından body hareketlerini öğrenin. Fakat bu body hareketlerini uzman fitness eğitimcileri yapmalıdır. Eğer evinizide yeterli çalışma aletleriniz varsa evde vücut geliştirmeniz mümkündür.
Önemli olan sabretmek ve çalışmaktır. Ayrıca bir fitness eğitimcisine danışarak beslenme programınızı belirlemelisiniz. Çünkü artık vücut geliştireceğinizden dolayı vücudunuzdaki yağ oranının yüksek olması gerekir. Ayrıca bol bol protein gereklidir.

http://www.yasamoyunu.net/vucut-geli...anotomisi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Vücut geliştirme Aerobic Fitness Pilates