Sağlıklı Vücut

Sağlıklı Vücut

6 Temmuz 2018 Cuma

Boyu uzatan besinler nelerdir


Boyu uzatan besinler nelerdir 4 besin takviyesi ile bir kaç santim uzatıyor!

Uzun boy herkesin hayali olsa bile ne yazık ki bir yaştan sonra boyun uzaması hayalin ötesine geçemiyor olarak bilinse de bazı besinler boy uzatmada etkili!Boyu uzatan besinler nelerdir 4 besin takviyesi ile bir kaç santim uzatıyor!


Her ne kadar bir yaştan sonra boy uzaması dursa bile çeşitli spor aktiviteleri boyun uzamasına yardımcı oluyor.
Ancak spor yapmanın yanında boy uzamasına yardımcı olan bazı besinler listemiz arasında mevcut. Her şey bitti boyunuzun uzamasından ümidini kesenler için sizler için hazırladığımız bu besinleri gözden geçirerek tekrar umutsuzluğunuzu gözden geçirin!
SUSAM
Susam, yüksek miktarda kalsiyum içeren bir besindir. Yüksek oradan yağ içerdiği için tüketirken miktarına dikkat etmelisiniz. Boyu uzatan bir besin olduğu için tüketimini kolaylaştırmak adına yemeklerinize veya içeceklerinize bir çağ kaşığı atabilirsiniz.
BROKOLİ
Brokoli zaten vücuda sağladığı faydalar sebebiyle her hafta tüketmeniz gereken bir besindir. Amaç boy uzatmak olduğunda ise brokoli tüketiminizi arttırmalısınız.
YOĞURT
Yoğurt, hem sağlıklı kilonuzu korumanıza hem de boyunuzun uzamasına destek olacaktır. Bu yüzden boy uzatan yiyecekler listenize kesinlikle yoğurdu eklemelisiniz.
SÜT
Boy uzatma yöntemlerinden en lezzetlisi süt ve sütle yapacağınız içeceklerdir. İçeçek tercihinizi mutlaka sütten yana kullanmalı, her gün 2 bardak süt içmelisiniz.

Vücut geliştirme Aerobic Fitness Pilates Beslenme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Vücut geliştirme Aerobic Fitness Pilates