Sağlıklı Vücut

Sağlıklı Vücut

19 Mayıs 2011 Perşembe

Dağcılık Stilleri


Alpin Stil
Hafifliğin ve hızın ön plana çıktığı ve aynı zamanda teknik tırmanış içeren dağcılık sporunun esas ruhunu temsil eden tırmanış sitilidir. Ana ve ara kamp yoktur. Hızlı ve hafif olmak için tek kamp noktasından hareket edilir. 'Temiz tırmanış' diye tabir edilen ve tırmanış sonrası rotayı değiştirmeyen 'doğal' yöntemler kullanılır.

Yapay yöntemlerden tamamen uzak olan bu tırmanış stilinde tırmanıcılar bütün zorluklar ve risklerle kendi başlarına başa çıkarlar. Temelindeki bu yöntemlerden dolayı 'macera ruhu' ile beslenir.

Trekking ve hiking

Türkçede Dağ veya doğa yürüyüşü olarak kullanılmasına karşılık dağ ve doğa yürüyüşünün tam karşılığı HIKING dir. Günü birlik olarak yapılır ve kamplı konaklama içermez. Eğer bu aktivite kamplı olacaksa adı Trekking olur.

Ekspedition


"Evlere servis" yelken okulu

Yelken sporunu sevdirmek amacıyla Türkiye'nin ilk YüzenOfis'i hayata geçirildi. Hedef Yelken 'hareket yeteneği' kazandığı YüzenOfis sayesinde yelken eğitimi almak isteyen grupların ayağına gidiyor.
Türkiye’nin ilk yelken antrenörü Levent Özgen ve 24 yaşındaki genç yelkenci Yiğit Eroğlu tarafından 2009 yılında kurulan Hedef Yelken, daha fazla insana yelken sporunu sevdirmek için Türkiye’nin ilk YüzenOfis Yelkencilik Projesi’ni hayata geçirdi.

Rick Young - Filipino Martial Arts Vol. 5: Knife Defence



Rick Young - Filipino Martial Arts Vol. 5: Knife Defence
DVDRip | 2007 | AVI | DivX | 720x544 | 25 fps | MP3, 160 kbps
Language: English | Run Time: 60 minutes | 624 MB
Rick Young introduces and demonstrates the Fillipino form of martial arts. Features training in defensive techniques against an opponent carrying a knife.

Screenshot:


Denise Austin: Hit the Spot - Pilates (DVDRip/2005)


Denise Austin: Hit the Spot - Pilates (DVDRip/2005)
English | 01:15:03 | DX50 | 640x432 | 29.97fps 1150 Kbps | MP3 128 Kbps 48.0khz | 686MB
Genre: eLearning


In Hit The Spot Pilates, the new Denise Austin Pilates DVD, consumers have the benefit of a customizable Pilates workout that targets specific areas such as hips, thighs, buttocks, abs and waistline all with a Pilates twist! This DVD includes two segments Abs and Waist Line and Lower Body:

17 Mayıs 2011 Salı

Hollywood'un Hottest - Dört Egzersiz / Hollywood's Hottest - Four Workout

Hollywood's Hottest - Four Workout


Hollywood's Hottest - Four Workout | 1.74GB

Description:

Each workout progresses to a more difficult level by increasing the tempo of the music, the length of the workout, the amount of repetitions in each exercise, and the difficulty of the exercise. Each workout includes a warm up, Plie, Ballet, Waist, Cardio Barre Thighs, Upper Body, Abs Lower Back, Lower Body & Cool Down.





10 Mayıs 2011 Salı

Marc Verillotte - Judo eLearningAn excellent compilation

Marc Verillotte - Judo

Quote:

Marc Verillotte - Judo
[center]
DX50 | English | 704x512 | AVI | 25 fps 1101 kbps | MP3 128 kbps | 1.58 GB
Genre: eLearningAn excellent compilation of three educational films in judo, in which the author shows in detail the preparatory motion and gives a combination of common at gigs. All elements analyzed in detail and will not be difficult to remember them to improve their technique. 

The Truth About Six Pack Abs - Perfect Abs

Six Pack Abs Hakkında Truth - Perfect Abs



Bilgi:
Quote: Birçok kitap ama hiçbir şey bir eski malzemenin rehashing. Kendi kendine ilan uzmanlar özel anlayışlar sözde araştırma onların yaş ve bağlı kitabın çoğu üçüncü sınıf okuyucu gibi yazılmış olduğunu iddia ediyor. Neyse ki, Truth About Six Pack Abs en kitaplar gibi değildir. It rock katı madde 117 hayır kabartmak sayfaları olduğunu kesinlikle Six-Pack rüyalar için bir araç sağlayacaktır izlediyseniz.

4 Mayıs 2011 Çarşamba

Advanced Yoga - Rodney Yee ile Gelişmiş Yoga


Advanced Yoga With Rodney Yee
English | 125 Mins | 720x544 | XviD | 23.976 949kbps | MP3 128kbps | 973MB
Genre: eLearning

Be present with Rodney Yee in 125 minutes of insight and immersion into how he practices at home. In this rare window on the private practice of America’s favorite yoga instructor, witness stunning footage of Rodney performing an advanced sequence based on his own personal routines.

Aqua Zumba - Heat Up The Pool Party Tutorials Bedava İndir Free Download


Aqua Zumba - Heat Up The Pool Party
H264 | English | 720x480 | M4V | 9000 fps 1199 kbps | MP3 127 kbps | 369 MB
Genre: eLearning

Description:
Aqua Zumba

3 Mayıs 2011 Salı

Isınma ve Soğuma Nedir ve Niçin Önemlidir

Isınma ve Soğuma Nedir ve Niçin Önemlidir ? “Isınma” egzersizleri, kaslarınızı, egzersizlere başlamadan evvel esnek hale getirip, daha risksiz kasılma ve gevşeme olanağı sağlayan hareketlerden oluşmaktadır. Bunun için genelde 5 dakikalık sabit hızda bisiklete binmek yada 5 dakikalık yürüyüş yeterli olmaktadır.
Birçok insan terleyene kadar devam etmeyi tercih etmektedir. “Soğuma” ise bunun tam tersidir. Vücut yavaşça soğutulur. Bu genellikle sabit hızda bisiklete binmek veya yürümek suretiyle yapılmaktadır. Ancak birkaç dakika içinde hız yavaşlatılmalıdır. Esneme hareketleri de soğuma hareketlerinin bir parçasını oluşturmaktadır.

Ağırlık Kaldırma Kayışları Nelerdir ?

Ağırlık Kaldırma Kayışları Nelerdir ?

Ağırlık kayışları bileklere takılır ve ellerin gücünün yeterli olmadığı ağır kilolarda daha fazla kilo kaldırabilmek için bileklerin gücünden faydalanmayı sağlar. Çoğunlukla sırt çalışmalarında kullanılır.

Gustavo Badell Photo, Ironman, Süper Vücut Geliştirmeci

Gustavo Badell Photo, Ironman

Gustavo Badell body building photos
Gustavo Badell body building photos

Gustavo Badell body building photos

Gustavo Badell body building photos

Power Plate: Yıldızların Tercihi



Power Plate çeşitli egzersizleri üzerinde yaptığınız titreşimli bir egzersiz aleti.
Power Plate titreşimli egzersiz platformları arasında en verimli ve en çok tercih edilen fitnes aleti. Üstüne bastığınız titreşimli taban saniyede 50 kez titriyor. Yetişkin bir insanın rahatlıkla üstünde durabileceği Power Plate’in sırrı bu titreşimli tabanda yatıyor.
Sürekli yaptığınız standart egzersiz hareketlerinizi bu titreşimli tabanın üstünde yapıyorsunuz. Tabandan gelen titeşimler tüm vücudunuza yayılıyor ve vücudunuzdaki kas kasılmasını saniyede 30-50 sefere çıkarıyor. Normal bir insan gündelik hayatında kaslarının yaklaşık %30′unu çalıştırabiliyor. Profesyonel sporcularda bu oran %80′e kadar çıkabiliyor. Power Plate aletinin üstündeyken vücut kaslarınızın yakşalık %95′i çalışıyor. İşte bu yüzden haftada 3 kere yapacağınız 15 dakikalık egzersizler forma girip kaslarınızın gelişmesi için yeterli oluyor.
Kaslarınızın bu kadar yoğun çalışınca hızlı kas gelişiminden daha fazlasını görüyorsunuz. Güçlü kasılmalar ve kasların zorlanmasıyla selülit oluşumu hızla azalıyor, kan dolaşımı hızlanıyor, kas gücü ve vücut esnekliği artıyor. Ayrıca düzenli yapılan Power Plate egzersizleriyle kemiklerinizdeki mineral yoğunluğu artıyor ve geçirdiğiniz sakatlıkları daha hızlı atlatıyorsunuz. Bunların yanında kolajen üretimi artıyor ve güçlenen sırt kaslarıyla bel ağrılarınız azalıyor. Titreşimle birlikte lenf bezlerinin hareketi de artıyor.
Power Plate aynı zaman da ünlü kullanıcılarıyla da biliniyor. Maddonna’nın

Amino asit kullanımı amino asit nedir amino asit zararları

BETA ALANİN AMİNO ASİT KULLANIMI


Amino asit kullanımı amino asit nedir amino asit zararları konularında bilmek istediğimiz o kadar çok şey var ki, anlatmakla bitmez. Bugün paylaşmak istediğim konu ise özel bulduğum bir amino asit olan beta alanine ve bu amino asit kullanımı… çünkü gerçekten performans sporları ile uğraşan kişilere çok faydası olabileceğini düşündüğüm bir yapı taşı, beta alanine…



BETA ALANİN


Bu kendiliğinden oluşan ve dışarıdan almak zorunda olmadığınız amino asit vücuda tavuk eti gibi yüksek proteinli besinlerden gelir. Beta alanin performans üzerindeki etkisi, kaslar arasındaki karnosin seviyelerini yükseltmesinden kaynaklanmaktadır. Ekstra beta-alanin takviyesi ile kaslardaki karnosin seviyelerini 4 hafta gibi kısa bir sürede %60 arttırabilmek mümkündür.

Mens Health 15 Minute Workout – Tutorial DVDRip

Mens Health 15 Minute Workout – Tutorial DVDRip | 700MB



Quote: The Men’s Health 15-Minute Workout features four complete workouts that you can do at home with simple, easy-to-find equipment. Whether you’re a beginner looking to lose your gut and get in shape or an already fit guy in need of some quick new training programs, the Men’s Health 15-Minute Workout DVD will help you reach your goals.
Download links:

Mens Health Belly Off Workout Body Weight Routine

Mens Health Belly Off Workout Body Weight Routine

Code: By Men’s Health Magazine, this mostly body-sculpting program requires no extra equipment (you’ll use your own body weight for resistance). It features gym-style supersets — three different exercises performed in a precise sequence, and then repeated.

Kelebek Yüzme Tekniği Hakkında Bilgi

Kelebek Yüzme Tekniği





• Kelebek yüzme tekniğinin gelişimi
Yüzme tekniklerinin arasında en yeni olan, kelebek yüzme, 1935 yılında Uluslararası Yüzme Federasyonu'nun kurbağalama - kelebek kural ayırımı yapıldığında meydana çıkmıştır.

Ön Bacak Anotomisi

----------
Bacağın anatomik Yapısı
-----

Arka Bacak Anatomisi - arka bacağın anatomik yapısı,bacağın anatomisi



Arka Bacak Anatomisi,Arkabacak anatomisi,Bacak Anatomisi,bacak kası anatomsi,arka bacağın anatomik yapısı,bacağın anatomisi

Mide Anotomisi

Mide Anotomisi




Boyun anatomisi,boyun anatomi yapısı

Boyun anatomisi,boyun anatomi yapısı
boyun anatomisi
Boyun anatomisi,kas yapısı
boyun anatomisi ---- boyun kasları-----

Göğüs anatomisi

İNSAN VÜCUDU ANATOMİSİ VE KASLAR

Göğüs



İnsan Vücudu Anatomisi - Pazu

İNSAN VÜCUDU ANATOMİSİ VE KASLAR

İnsanda,göğüs iç organları ve diğer içeriği ile birlikte vücudun boyun ile karın arasında kalan bölümüdür.Göğüs kafesi, omurga ve omuz kuşağı tarafından sarılmış ve çevrelenmiştir. Göğüsün içeriğinde şunlar bulunur:
Göğüs anatomisi-insanda

* Organlar
o kalp

İnsan Vücudu Anatomisi - Omuz

İnsan Vücudu Anatomisi - Omuz

---------
Omuz Kasları Ve Anatomisi

İnsanda,göğüs iç organları ve diğer içeriği ile birlikte vücudun boyun ile karın arasında kalan bölümüdür.Göğüs kafesi, omurga ve omuz kuşağı tarafından sarılmış ve çevrelenmiştir. Göğüsün içeriğinde şunlar bulunur:
Göğüs anatomisi-insanda